•  Mijlocul toamnei banchet de festival
    Mijlocul toamnei banchet de festival Sep 05, 2019
    Mijlocul toamnei bun festival Muzica ----- Xiamen energie imensă Mijlocul toamnei banchet de festivaleliberare timp: 2018-09-18 este o altă rundă de reuniune și este, de asemenea, o mijlocul toamnei an. lasa mult asteptatul prietenii Mid-Autumn banchetul festivalului Bobs va avea loc pe 17 septembrie 2018 la restaurantul delicios, iar marea familie se va aduna împreună și se va distra! înainte de banchet, toată lumea s-a așezat și a participat la banchet activitate. Coliziunea celor șase scorpioni, râsul tuturor, a lăsat întregul loc să fiarbă, sau a înveselit pentru marele premiu, sau bat din palme pentru că de mâini goale. lung suspin; unii oameni sunt ocupați cu premii, iar unii oameni se țin de mână împreună pentru a se ruga pentru următoarea rundă de noroc. Toată lumea se bucură, râsul continuă, se bucură constant, iar prietenii au o relație de familie imensă. la sfârșitul evenimentului de banchet, banchetul a început și mâncarea delicioasă a fost prezentată. în același timp, toată lumea gustat delicioasa mancare. în același timp, diferite departamente au organizat și grupuri pentru a merge la mese pentru a face un toast. Pentru o dată, angajații noi și vechi râdeau și râdeau și ei a vorbit despre vin și a vorbit între ei. Distanța între ele. Vremurile bune sunt întotdeauna trecătoare, iar Mijlocul toamnei evenimentul tortului festivalului este încheiat cu succes în râsul și la rămas bun de la toată lumea Aceasta eveniment nu numai permis toată lumea să se relaxeze într-o explozie de bucurie, dar, de asemenea, a sporit prietenia dintre colegi și a îmbunătățit compania coeziunea.
  • japonia
    japonia "PV expo osaka 2018" Sep 05, 2019
    ingeniozitatea aruncă un butic. Exponatele gigantice au detonat Osaka,japonia "PV expo osaka 2018" eliberare timp: 29-09-2018 "PV expo osaka 2018" ținut în osaka din 26 - 28 septembrie 2018 este cea mai profesională și autoritară expoziție de produse conexe din industria fotovoltaică din Kansai, Japonia și are o mare influență asupra Kansai regiunea Japonia. În timpul expoziția anuală, industria legată de industria fotovoltaică s-a reunit pentru a face schimb de opinii asupra diferitelor aspecte ale lider în industrie dezvoltare tehnologică și industrială tendințe. pe lângă expunerea de produse obișnuite, compania noastră a pregătit special cele mai avansate paranteze solare agricole și produse noi din seria br. poate realiza în același timp dublele beneficii ale cultivării agricole și ale producției de energie solară și a atras atenția multor clienți. . Al nostru personalul ascultă cu căldură nevoile clienților noștri și oferă descrieri meticuloase ale produselor. datorită constrângerii locului și timpului, locul de desfășurare a avut doar o scurtă discuție. Dacă trebuie să știți mai multe despre produs, vă rugăm să nu ezitați să întrebați. datorită acestei expoziții, cu sprijinul tuturor, am obținut un mare succes. Xiamen imensă tehnologie energetică Co, Ltd., în calitate de lider al industriei fotovoltaice, va prețui experiența acumulată și încrederea clienților, va continua să se concentreze asupra dezvoltării produselor și inovației tehnologice și va propune rapid cea mai potrivită soluție pentru nevoile clienților. continuă să lucrezi din greu.
    Vezi mai mult
  •  Tainan expoziție internațională de energie verde a biotehnologiei
    Tainan expoziție internațională de energie verde a biotehnologiei Sep 05, 2019
    Tainan expoziție internațională de energie verde a biotehnologieieliberare timp: 2018-10-09 la ora 4 în după-amiaza zilei de 8 octombrie, Tainan expoziția internațională de energie verde a biotehnologiei a fost încheiată cu succes la Nanfang centru de expoziții pentru comerțul mondial din Tainan. Expoziția a fost găzduită de Tainan au fost expuse guvernul municipal și Biroul de dezvoltare economică, precum și multe dintre companiile de biotehnologie a energiei verzi din taiwan la expoziție, prietenia taiwaneză a fost pregătită cu atenție pentru a aduce exponate precum consolă impermeabilă, consolă agricolă, piloți în spirală și garduri de siguranță . Designul unic a devenit un punct culminant al industriei, atrăgând mulți clienți și expozanți. urmăriți și negociați cu consultarea și chiar ajungeți la un acord de cooperare la fața locului. În timpul expoziția, cu sprijinul colegilor din toate categoriile sociale, Chaoyang Optoelectronică, Xinghe Internațional, Yujing energie și alte întreprinderi au trimis flori pentru a-și exprima lor felicitări pentru succesul expoziției. directorii Tainan asociația aparatelor electrice Guo Yicheng și alți lideri au vizitat, de asemenea, expoziția. după zece ani măcinând o sabie, deși compania a făcut mari progrese în industria fotovoltaică globală în ultimii ani, a obținut rezultate remarcabile și are o anumită marcă acumulare. Cu toate acestea, știm că avem un drum lung de parcurs. Noi va continua să modernizeze sistemul nostru de management și să efectueze în mod continuu inovații tehnologice pentru a crea mai multe servicii de tip boutique pentru clienții noștri.
    Vezi mai mult
  •  2018 cea mai potențială întreprindere inovatoare de energie, economisire de energie și protecția mediului
    2018 cea mai potențială întreprindere inovatoare de energie, economisire de energie și protecția mediului Sep 05, 2019
    Xiamen energie uriașă a câștigat "2018 cel mai potențial nou de energie, economie de energie și inovatoare ecologice Întreprindere" adjudecareeliberare timp: 2018-10-13 pe 12 octombrie 2018, 7 Haisi (Xiamen) expoziția internațională a industriei energiei noi și forumul summitului și al treilea Haisi (Xiamen) expoziția internațională de conservare a energiei verzi și protecția mediului s-a desfășurat conform programării în sala B1 din Xiamen convenție internațională și expoziție Centru. Domnul. Hu Taiming, directorul general al energiei imense, a fost invitat să participe la ceremonia de deschidere. la 9:00 am, ceremonia a fost deschisă la timp. Domnul. li Ning, președintele Fujian Asociația pentru promovarea industriei tehnologiei energetice noi și dl. sun Yizhao, secretar general, a ținut discursuri la ședință. după ceremonia de premiere, compania noastră a câștigat „ 2018 cea mai potențială întreprindere inovatoare de energie, economisire de energie și protecția mediului ” adjudecare, iar directorul general dl. Hu Taiming a urcat pe scenă pentru a primi premiul în numele companiei. Aceasta premiul nu este doar o afirmare completă a tehnologiei-întâi strategia și realizările realizate de prieteni în ultimii zece ani, dar și un stimulent pentru prieteni. Noi va continua să-și amintească începutul și să meargă înainte.
  • expoziție
    expoziție "EXPO" din Tokyo, Japonia Sep 05, 2019
    aducerea de produse noi la expoziție "EXPO" din Tokyo, Japoniaeliberare timp: 2018-10-14 expoziție mondială agricolă ", cea mai mare expoziție agricolă cuprinzătoare din Japonia, a avut loc la Makuhari centru de expozitii din 10 - 12 octombrie 2018, iar materialele legate de agricultură s-au adunat împreună. Xiamen uriașă tehnologie energetică Co, Ltd., în calitate de furnizor de soluții și producător de stent pentru sisteme solare de stent, expune cele mai recente stenturi solare agricole. Al nostru parantezele solare agricole au atras atenția multor clienți datorită comoditatea asamblării, siguranța construcției, flexibilitatea reglării setărilor, etc. Noi va veni la standul nostru pentru întrebări. în ceea ce privește utilizarea dublă a operațiunilor agricole și a energiei solare de care sunt preocupați cel mai mult vizitatorii, consolele noastre solare agricole pot regla gantry-ul prin ajustarea designului gantry-ului la metoda de fixare a panoului în funcție de cantitatea de soare cerută de plantă. Rata de umbrire asigură că cantitatea de soare necesară plantei este îndeplinită. operatorii și mașinile agricole sunt libere să intre și să iasă, asigurând spațiul de lucru necesar pentru Înălțimea portului poate fi proiectată, de asemenea, în funcție de înălțimea solului, de cerințele clienților și de condițiile de sol. în plus, compania designul unic, cum ar fi îmbinările rotative nou dezvoltate și încuietorile fixe din spate ale panourilor solare, a atras atenția clienților. Aceasta expoziția este o oportunitate importantă pentru clienți să înțeleagă tehnologia și serviciile noastre. Cu eforturile tuturor, 10 / 12 expoziția a ajuns la o concluzie de succes. Pentru acelea clienții care au oferit asistență pentru afaceri, aș îmi place să exprim meu recunoștință sinceră tuturor celor care au fost prezenți la ședință. Noi vom continua să aderăm la nevoile clienților noștri, vom îmbunătăți continuu dezvoltarea produselor și vom continua să inovăm ca filozofie de afaceri și să ne străduim să oferim clienților noștri produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț.
    Vezi mai mult
  •  Haixi expoziția internațională a industriei energiei noi
    Haixi expoziția internațională a industriei energiei noi Sep 05, 2019
    Haixi expoziția internațională a industriei energiei noiora lansării 2018-10-15 ca unul din lume lideri în industria de schele fotovoltaice, Xiamen uriașă tehnologie energetică Co., Ltd. a aderat întotdeauna la inovația științifică și tehnologică este unul dintre cei mai mari exportatori de produse fotovoltaice din China și a fost invitat să participe la Xiamen pe 12-14 octombrie, 2018. A 7-a Haixi (Xiamen) expoziția internațională a industriei energetice noi și forumul summitului și al treilea Haixi (Xiamen) expoziția internațională de conservare a energiei verzi și protecția mediului au avut loc în cadrul convenției și expoziției internaționale Haixi (Xiamen) expoziția internațională a industriei energetice noi și forumul summitului au avut loc cu succes de șase ori, atrăgând țări și regiuni din Asia, Europa, America, Hong Kong, Macao și Taiwan, precum și agenții guvernamentale, organizații industriale și instituții noi în mai mult de 20 de provincii și regiuni autonome. companii energetice au participat la expoziție. Numărul total de standuri în primele șase sesiuni a totalizat 4.500, iar suprafața expozițională a fost de peste 90.000 metri pătrați. au fost mai multe decât 610 expozanți, aproape 40.000 de expozanți și vizitatori și mai mult de 300 de cooperări contractuale și intenționate, cu o valoare totală a contractului mai mare de RMB25 miliarde. Cele mai recente produse de înaltă tehnologie, cum ar fi sistemul de consolă impermeabilă, consola fotovoltaică pentru acoperiș și sistemul de consolă agricolă, care au fost prezentate de Xiamen energie imensă, au fost recunoscute de mulți clienți. de fiecare dată Haixi (Xiamen) expoziția internațională de conservare a energiei verzi și protecția mediului poate vedea o mulțime de fețe familiare. Aceasta timpul nu este excepție. la stand, am discutat despre inovația produsului, dezvoltarea industriei și modul de cooperare profundă cu unii parteneri care au cooperat de mai mulți ani și au ajuns la un consens privind cooperarea. prin participarea la această expoziție, produsele noastre cu suport impermeabil nou dezvoltate au deschis o nouă situație în ceea ce privește vânzările și popularitatea, au promovat marca, au extins influența companiei și au explorat piața internațională și au înțeles tehnologiile de vârf ale energie fotovoltaică mondială nouă industrie. tendințele de dezvoltare, normele industriei și stăpânirea dinamicii cererii pieței interne și internaționale au amploare semnificație.
  • întâlnire anuală a „Consolidării, Câștig-Câștig viitor
    întâlnire anuală a „Consolidării, Câștig-Câștig viitor Sep 05, 2019
    "Pentru a fi născut din frumusețe, du-te sus" - record 2018 întâlnire anualăs-a întors primăvara, începe proaspăt pentru totul. pe 18 ianuarie 2019, imens Energy's 2018 reuniunea de sinteză a lucrărilor de sfârșit de an și 2019 petrecere de bun venit au avut loc în Xiamen Yazhu hotel și guangdong Shantou proiect Departament. în jurul temei reuniunii anuale „Consolidare, Câștig-Câștig Viitor”, tot personalul și invitații companiei s-au adunat pentru a sărbători. Conferința a început în discursul dlui. Lai Hongze, președinte Xiamen imensă tehnologie energetică Co., Ltd. Ulterior, compania liderii au acordat remarcabilul premiu al angajaților și i-au încurajat pe angajații premiați să ia inițiativa de a prelua conducerea și de a aduce noi contribuții în noul an. pe lângă cina de la sfârșitul anului, spectacolele anuale pe scenă au fost minunate și pline de culoare, ceea ce i-a făcut pe oameni orbitori. Loteria a fost, de asemenea, intercalată în mijloc. Cu selecția premiului al treilea, al doilea și al primului premiu, punctul culminant al întâlnirii anuale a continuat să crească Întâlnirea anuală nu numai că aduce bucurie și râs tuturor, dar îi aduce și pe colegi mai aproape unul de celălalt. Compania liderii au interacționat cu personalul și tombolele interesante au menținut cântatul, aplauzele și uralele legănându-se la locul de desfășurare. Toată petrecerea are un punct culminant, arătând bucuria și armonia acestei mari familii. Gloriosul 2018 a trecut, iar 2019 plin de speranțe și provocări a venit în liniște. în ultimul an am zâmbit, am fost duri și am câștigat. în fața anului 2019, nu vom uita inima noastră inițială și vom merge mai departe, vom lăsa prietenii și giganții să lucreze din greu și să ne străduim să creăm un viitor frumos pentru compania noastră. Cea de-nouă etaje platforma începe de la solul. Către transformă acest plan în realitate, nu trebuie să fim imaginați, nu disprețuitori, și pas cu pas, făcând lucrurile într-o manieră
    Vezi mai mult
  •  „Concentrat pe putere • inspira tinerețe ”
    „Concentrat pe putere • inspira tinerețe ” May 23, 2019
    „ concentrează-te pe forță • inspirați tinerii ” --- Amintiți-vă Xiamen activități imense de construire a grupului energeticpentru a regla presiunea de lucru, creați o atmosferă de lucru pasionată, responsabilă, veselă, astfel încât toată lumea poate investi mai bine în următoarea lucrare. pe 29 iunie, Xiamen imensă tehnologie energetică Co., Ltd. special organizat „ construirea inimilor și încurajarea tinerilor ” activități de construire a grupurilor pentru a îmbogăți angajații timp liber, întăriți în continuare coeziunea echipei și sporiți munca în echipă și cooperarea între echipe. Yongtai în iunie este deja fierbinte și fierbinte și încă nu se poate opriți entuziasmul prietenilor și membrilor familiei de a participa la eveniment. Cele două zile eveniment de construire a grupului cu instructorul colecția este oficial lansată. Primul proiect: urcând pe vârf la ora 10 dimineața, prietenii Giganților, în spiritul „siguranței întâi, uniți și prietenoși”, au fost împărțiți patru grupuri pentru a deschide preludiul activității de vârf a "Micului Huangshan". Toată lumea ridică scările și își amintește, se încurajează și se sprijină reciproc pe drumurile accidentate și abrupte. după o oră, toată lumea a reușit în summit-ul , uitat la vârfuri și a privit în jos , simțit mintea largă a „ enumerând munții și munții mici ” . Al doilea proiect: instruire de expansiuneScenele evenimentului sunt pasionale, calde și armonioase. Angajații din fiecare eveniment sunt coordonați în mod tacit și ei duce mai departe spiritul de dăruire dezinteresată, unitate și cooperare, ajutor reciproc, încurajare și pasiune pentru tineret. dragon joacă mărgele cerc vital al treilea element: petrecere de focla ora 8 seara, petrecerea focului a început la timp, iar prietenii prietenilor s-au adunat mână în mână în jurul carnavalului de foc, lăsați focul să ne aprindă entuziasmul, lăsați râsul și râsul să danseze cu flăcările, să ne cufundăm în acest ocean fericit. al patrulea Proiect: aventura canionuluiVremea caldă și drumurile accidentate de munte nu ne-au împiedicat entuziasmul pentru explorare. Noi sunt plini de spirit, se susțin reciproc și avansează împreună. Noi râde și râde de drum și zăbovi în canion mult timp. al cincilea element: activitate de picnic Cele patru sobe sunt desfășurate în același timp, cooperate îndeaproape, spălând legume, aprins foc, apă, gătit ... Sunetele sunt combinate în o frumoasă și frumoasă "simfonie a sălbăticiei măgarului". în scurt timp, fumul și mirosul se revarsă și „ mâncăruri delicioase ” sunt prezentate ca „ mese de mese ” . după travaliu, ei gusta fructele lor munca proprie și fiecare are o bucurie nespusă și bucurie. Monofilament nu este în linie, iar lemnul nu este o pădure! Aceeași bucată de fier poate fi tăiată și topită sau poate fi transformată în oțel. Aceeași echipă nu poate face nimic sau poate atinge o cauză excelentă. există o varietate de roluri într-o echipă. Toată lumea trebuie să găsească lor poziție proprie, pentru că nu e...
prima pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ultima pagina
[  Un total de  9  pagini]
Lăsați un mesaj

Dacă sunteți interesat de produsele noastre și doriți să aflați mai multe detalii, vă rugăm să lăsați un mesaj aici, vă vom răspunde cât mai curând posibil.

Acasă

Produse